Kryqëzata e Lutjes. Libër Lutjesh

27,40 

Brak w magazynie

Opis

KRYQËZATA E LUTJES

LIBËR LUTJESH

të gjitha Lutjet e Kryqëzatës Lutjet Litani dhe Lutjet e Tjera

zbuluar Marias së Mëshirës Hyjnore për Ushtrinë e Mbetur ‘Jezusi për Njerëzimin’

Varshavë 2016

Dodatkowe informacje

Waga 0.4 kg
Wymiary 21 × 15 × 2 cm