Kryqëzata e Lutjes. Libër Lutjesh

30,00 zł

  • Cena netto: 28,57 zł

KRYQËZATA E LUTJES
LIBËR LUTJESH

të gjitha Lutjet e Kryqëzatës Lutjet Litani dhe Lutjet e Tjera

zbuluar Marias së Mëshirës Hyjnore për Ushtrinë e Mbetur ‘Jezusi për Njerëzimin’


Varshavë 2016


ISBN 978-83-946120-5-4

Dane fizyczne książki
Liczba stron 252
Okładka miękka
Oprawa klejona
Język albański
Ilustracje brak

Napisz opinię

Napisz opinię

Uwaga: HTML nie jest dopuszczony!
    Zła           Dobra
Captcha