Kryqëzata e Lutjes. Libër Lutjesh

30.00 zł

  • Ex Tax: 28.57 zł

KRYQËZATA E LUTJES
LIBËR LUTJESH

të gjitha Lutjet e Kryqëzatës Lutjet Litani dhe Lutjet e Tjera

zbuluar Marias së Mëshirës Hyjnore për Ushtrinë e Mbetur ‘Jezusi për Njerëzimin’


Varshavë 2016


ISBN 978-83-946120-5-4

Book technical details
Kind traditional paper book
Number of pages 252
Cover paperback
Binding perfect bound
Language Polish
Inside black text on white paper
Illustrations none

Write a review

Write a review

Note: HTML is not translated!
    Bad           Good
Captcha